Houten of verplaatsbare Chalets
Toegankelijk voor mindervaliden en gehandicapten

Stacaravans

 

Betalingswijzen
Credit card (VISA, MASTERCARD, online verkoop)

Cheques, vakantie cheques of cash.

 

Algemene Voorwaarden en Annuleringsverzekering

Algemene Voorwaarden

1 – De verhuur geschiedt uitsluitend op persoonlijke naam, de huurder kan in geen geval onderverhuren, of rechten ontlenen uit dit contract zonder de nadrukkelijke toestemming van de directie. Er zal u een reserveringsbevestiging toegestuurd worden na ontvangst van uw aanvraag met de corresponderende aanbetaling.

2 – De verhuur is effectief van zaterdag 16u00 tot zaterdag 10u00. De huurders worden verzocht de avond voor hun vertrek het uur van hun vertrek door te geven..

3 – Een verlate aankomst of een voortijdig vertrek kan niet terugbetaald worden door de camping.

4 – De huurder verplicht zich door dit contract de hem / haar ter beschikking gestelde accommodatie te bezetten. In het geval van het ingebreke blijven van de huurder, zal het aanbetaalde bedrag (25% van het verblijfsbedrag) niet terugbetaald kunnen worden, alsook het resterende bedrag (75% van het verblijfsbedrag) welke een maand voor aankomst overgemaakt moet worden, behalve in het geval van een onvoorziene en onverwachte ernstige reden waarbij de directie zich het recht toekent het bedrag te verdelen, in het geval zij minstens een maand van te voren zijn gewaarschuwd

5 – Tijdens zijn / haar verblijf is de huurder verplicht het reglement van de camping te respecteren. Dit interne reglement zal bij de ingang opgehangen zijn.

6 - De minimale reserveerbare verblijfsduur voor een standplaats is 8 dagen minimum.

7 – Er zal € 120,00 per cheque en € 30,00 in cash als borg voldaan moeten worden voor de accommodaties bij het ontvangen van de sleutels. Deze zullen aan u retour gegeven worden na controle van de accommodatie en het inventaris.

8 - Voor groepen die komen kamperen op de camping f een “gîte” vakantiehuis huren zal er een borg van € 150,00 gevraagd worden.

Annulering

Alle reserveringen welke niet volledig voldaan zijn volgens de algemene reserveringsvoorwaarden zullen geannuleerd worden en de kosten zullen niet terug betaald worden.

Alle annuleringen moeten schriftelijk geschieden.

Annuleringsverzekering

Een annulerings- en / of onderbrekingsverzekering voor het verblijf kan afgesloten worden via de groep CampezCouvert, welke het mogelijk maakt tot vergoeding van het verblijf bij annulering volgens de algemene en bijzondere voorwaarden van de verzekeringsovereenkomst. De premie van deze annuleringsverzekering: 2,7% van het totale verblijf, met uitzondering van de administratiekosten en inclusief BTW. Om deze verzekering af te sluiten, verzoeken wij u vriendelijk het desbetreffende vakje tijdens uw reservering aan te vinken. Een inschrijvingsformulier zal u toegezonden worden, welke u retour dient te sturen met de betaling van de kosten, onafhankelijk van uw reservering.

 

Chalets 35 m²

4/6 mensen

 

vanaf 306 € per week

Stacaravan 30 m²

4/6 mensen

 

vanaf 306 € per week

Stacaravan 35 m²

4/6 mensen

 

vanaf 306 € per week

Chalets HQE 40 m²

4/6 mensen

 

vanaf 360 € per week

Chalets HQE 45 m²

4/6 mensen

 

 

vanaf 400 € per week

Chalets HQE 52 m² PMR

6/8 mensen

 

vanaf 530 € per week

Cottages 50 m²

4/6 mensen

 

 

vanaf 400 € per week

Please reload

Check beschikbaarheid

 

Als de gewenste beschikbaarheid

niet verschijnt, alsjeblieft
contact met ons
04 71 77 05 01

Ermäßigung nur für Pakete