Camping Langeac
Camping Langeac

214 standplaatsen om te kamperen of voor uw caravan

 

Er staan 214 standplaatsen en 5 sanitaire blokken tot uw beschikking.

Toegankelijk voor mindervaliden en gehandicapten personen.

Bij de ingang van de kloof “les Gorges de l’Allier”, op maar 5 minuten per voet van het centrum van Langeac,bij een klein levendig stadje in de kleuren van Auvergne ligt onze camping op een groot bebost terrein van 14 hectare aan het water, waar wij u graag zullen ontvangen met uw gezin, in een ontspannen sfeer en met comfortabele faciliteiten. Groot en klein zal elkaar met plezier rond het zwembad of aan de rivieroever ontmoeten.

U heeft de keuze uit zon- of schaduwrijke standplaatsen eventueel aan de rivieroever. Op ons terrein staan 5 sanitaire blokken.

Ons openlucht zwembad van 250m² is geopend in juli en august: Een armband ter identificatie is verplicht om gebruik van het zwembad te mogen maken. Er zal voor de armband een borg van €1,00 van u gevraagd worden. Zwemkleding is verplicht. Het dragen van een short of zwemshort is niet toegestaan. De groepsprijs geeft geen toegang tot het zwembad.

Gedurende het zomer seizoen wordt er een leuke animatie per week (een maaltijd met lokale gerechten, een concert of een sprookjesavond, een projectie op vulkanen…) voor iedereen georganiseerd.

Betalingswijzen

 Credit card (VISA, MASTERCARD, MAESTRO, online verkoop)
 Cheques, vakantie cheques of cash.

Algemene Voorwaarden en Annuleringsverzekering

Algemene Voorwaarden

1 – De verhuur geschiedt uitsluitend op persoonlijke naam, de huurder kan in geen geval onderverhuren, of rechten ontlenen uit dit contract zonder de nadrukkelijke toestemming van de directie. Er zal u een reserveringsbevestiging toegestuurd worden na ontvangst van uw aanvraag met de corresponderende aanbetaling.

2 – De verhuur is effectief van zaterdag 16u00 tot zaterdag 10u00. De huurders worden verzocht de avond voor hun vertrek het uur van hun vertrek door te geven..

3 – Een verlate aankomst of een voortijdig vertrek kan niet terugbetaald worden door de camping.

4 – De huurder verplicht zich door dit contract de hem / haar ter beschikking gestelde accommodatie te bezetten. In het geval van het ingebreke blijven van de huurder, zal het aanbetaalde bedrag (25% van het verblijfsbedrag) niet terugbetaald kunnen worden, alsook het resterende bedrag (75% van het verblijfsbedrag) welke een maand voor aankomst overgemaakt moet worden, behalve in het geval van een onvoorziene en onverwachte ernstige reden waarbij de directie zich het recht toekent het bedrag te verdelen, in het geval zij minstens een maand van te voren zijn gewaarschuwd

5 – Tijdens zijn / haar verblijf is de huurder verplicht het reglement van de camping te respecteren. Dit interne reglement zal bij de ingang opgehangen zijn.

6 - De minimale reserveerbare verblijfsduur voor een standplaats is 8 dagen minimum.

7 – Er zal € 120,00 per cheque en € 30,00 in cash als borg voldaan moeten worden voor de accommodaties bij het ontvangen van de sleutels. Deze zullen aan u retour gegeven worden na controle van de accommodatie en het inventaris.

8 - Voor groepen die komen kamperen op de camping f een “gîte” vakantiehuis huren zal er een borg van € 150,00 gevraagd worden.

Annulering

Alle reserveringen welke niet volledig voldaan zijn volgens de algemene reserveringsvoorwaarden zullen geannuleerd worden en de kosten zullen niet terug betaald worden.

Alle annuleringen moeten schriftelijk geschieden.

Annuleringsverzekering

Een annulerings- en / of onderbrekingsverzekering voor het verblijf kan afgesloten worden via de groep CampezCouvert, welke het mogelijk maakt tot vergoeding van het verblijf bij annulering volgens de algemene en bijzondere voorwaarden van de verzekeringsovereenkomst. De premie van deze annuleringsverzekering: 3% van het totale verblijf, met uitzondering van de administratiekosten en inclusief BTW. Om deze verzekering af te sluiten, verzoeken wij u vriendelijk het desbetreffende vakje tijdens uw reservering aan te vinken. Een inschrijvingsformulier zal u toegezonden worden, welke u retour dient te sturen met de betaling van de kosten, onafhankelijk van uw reservering.

 

Tarieven

Check beschikbaarheid

 

Als de gewenste beschikbaarheid

niet verschijnt, alsjeblieft
contact met ons
04 71 77 05 01

Ermäßigung nur für Pakete

Voor de standplaatsen is de toeristenbelastingdeze is gelijk aan € 0,50 per nacht en per persoon vanaf 18 jaar.