VTT Gorges Allier
VTT Gorges Allier
VTT Gorges Allier

Ruimte VTT FFC kloven van de Allier

Ruimte VTT FFC Gorges de l'Allier biedt 240 km gemarkeerde paden, altijd dicht bij de rivier de Allier. Prades en Siaugues Langeac te Pinols, paden en single-channel, plateaus en valleien, graniet en basalt, kapellen en kerken, bieden een breed scala van praktijken.
Twee terminals wassen, banden reparatie en helpen zorgen voor een leuk en eenvoudig onderhoud ATV. Het hele jaar geopend (behalve voor sneeuw).

 

Ontdek hieronder de stekkers te downloaden :

 

 

Onze mountainbike gidsen

ATV professionals in de Allier Gorges bieden een breed scala van wandelingen in alle seizoenen. Bewaakt en begeleidt Brevet d'Etat tot uw beschikking om u te begeleiden in de dag, meerdere dagen, ster of roaming.

 

Olivier Bonnet - wandelgids LOCATIE & ATVs

Olivier, professionele instructeur, biedt om u te begeleiden, waar u maar wilt. Neem de beste routes van wilde Gorges du Haut-Allier, wilde Loire, Mézenc-massief, in de buurt van Le Puy-en-Velay of sappen Meygal. Van een halve dag, familie, verhuur van hardware.

 

Cordes lotissement les coquelicots
43370 BAINS

Tél. : 06 87 22 71 17

bonnetolivier@free.fr

www.activite-haute-loire.fr

 

Tonic Aventure

In het hart van de kelen van de Haut-Allier, een team van gekwalificeerde instructeurs biedt een breed scala aan activiteiten in "white water". Je zal naar beneden gaan de rivier op uw eigen tempo en neem de tijd om te genieten van over het water van het landschap dat u te wachten staat. Kano huur maar ook raften, hot dog, slangen en canyoning. Op het terrein, is alles voorzien voor uw activiteit vindt plaats zo aangenaam mogelijk: parkeren, toiletten, kleedkamers, bar-restaurant, BE gidsen. Kom en ervaar het avontuur van de kloven van de Allier, alleen, met vrienden of in een groep; activiteiten voor iedereen, van begin april tot half oktober.

 

Maison des sports d'eaux vives 
43300 LANGEAC

Tél. : 04 71 77 25 64
Fax : 04 71 77 25 74

www.tonic-aventure.fr

 

Sportival Haut-Allier

Hervé et son équipe de moniteurs diplomés vous proposent un large choix d’activités de pleine nature, sportives ou à sensation, à pratiquer en toute sécurité. Canoë, kayak, hot-dog, rafting, stand up paddle, VTT en descente accompagnée ou location, parcours aventure, escalade, initiation au tir à l'arc à 10 m, 1 parcours d'orientation d'une vingtaine de balises, cartes et boussoles fournies, parcours libre après explications, saut pendulaire (saut de pont).

 

43300 LANGEAC

Tél. : 04 43 06 06 61 - 06 80 35 20 82

www.sport-nature-rafting-auvergne.fr

Check beschikbaarheid

 

Als de gewenste beschikbaarheid

niet verschijnt, alsjeblieft
contact met ons
04 71 77 05 01